Ouderen administratie

  • Heeft u in uw omgeving niemand die u kan helpen met uw administratie en bankzaken?
  • Heeft u ook moeite met het regelen van uw administratie en bankzaken via de computer?
  • Lukt het u door ziekte niet meer om zelf uw administratie te doen?

Zou het dan niet mooi zijn als er iemand is die dit op professionele wijze oppakt en zaken voor uw regelt?

Na uw aanmelding komen wij bij u thuis langs of bij de instelling waar u verblijft, voor een kennismakingsgesprek. We bespreken met u de mogelijkheden waarmee wij u kunnen ondersteunen. Mocht u hiermee akkoord gaan, dan maken we daarna een nieuwe afspraak om de administratie en financiële situatie in kaart te brengen.
 

Administratiekantoor058nu biedt u de volgende administratieve diensten:

 
Administratie éénmalig op orde brengen
 
Samen met u bekijken we bij u thuis de gehele administratie. We zorgen dat alles netjes en overzichtelijk wordt opgeborgen en geven u de bijbehorende uitleg. U krijgt een overzicht wanneer u welke administratieve handelingen zelf moet verrichten.

Maandelijkse ondersteuning

Wilt u liever dat we elke maand bij u langs komen? We brengen uw administratie op orde en helpen u elke maand met de administratieve zaken zoals het verrichten van betalingen en het uitzoeken en beantwoorden van correspondentie.

Inkomensbeheer

Als u graag wilt dat wij het volledig van u overnemen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wij zorgen er dan voor dat alles betaald wordt. U heeft er dan verder geen omkijken meer naar. U ontvangt dan van ons maandelijks een verslag over uw inkomsten en uitgaven

Onze dienstverlening is er volledig op gericht om u als senior te ondersteunen. Tijd en aandacht, éénmalig of voor de langere termijn. U kiest zelf wat het beste bij u past.
Wij begeleiden en ondersteunen u bij bijvoorbeeld:

– Het tijdig betalen van de rekeningen
– Het aanvragen van toeslagen en/of gemeentelijke tegemoetkomingen
– Het doornemen van uw verzekeringsportefeuille. (Zijn er besparingen mogelijk of zijn ze nog noodzakelijk?)
– Het doornemen van uw hypotheek. Zijn er besparingen mogelijk?
– Het verzorgen van de belastingaangifte
– Het verzorgen van de administratieve zaken bij een eventuele verhuizing

Het is vanzelfsprekend dat u altijd recht heeft op inzage in uw financiën. U ontvangt maandelijks een verslag waarin een helder en volledig overzicht van uw financiële situatie wordt weergegeven. Tevens worden de bezoeken vastgelegd en wordt er een bezoekverslag opgemaakt. Als u het prettig vindt worden familieleden en/of bekenden geïnformeerd of er bij betrokken.

Een kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.