Budgetcoach

Een budgetcoach ondersteunt mensen tijdelijk bij hun geldzaken. Hij helpt bij het in balans brengen van de inkomsten en uitgaven.

Budgetcoaching is heel iets anders dan beschermingsbewind of budgetbeheer. Bij budgetcoaching blijft u namelijk zelf volledig verantwoordelijk voor het beheren van uw geldzaken. Alle beslissingen omtrent deze geldzaken worden uiteindelijk door u zelf genomen. Waar een bewindvoerder of budgetbeheerder het van u overneemt, ondersteund een budgetcoach u bij het beheren van uw geldzaken.
​​
Tijdens dit traject helpen wij u om orde te krijgen in uw geldzaken. We maken een budgetplan en leren wij u om een goede administratie aan te leggen. Hierdoor raakt u het overzicht niet opnieuw kwijt en worden problemen in de toekomst voorkomen.

  • U krijgt weer inzicht in uw financiën
  • Handige en praktische tips
  • Persoonlijke begeleiding
  • U leert hoe u uw financiën de baas kunt blijven
  • Een tijdelijke steun en toeverlaat

Een budgetcoach is géén schuldhulpverlener, dit gaat een stap verder. Je kunt met grote schulden niet bij een budgetcoach terecht, als de schulden te groot zijn dan is budgetbeheer of bewindvoering wellicht een volgende stap in het oplossen van uw schulden.

Tarieven:
Budgetcoaching Uurtarief Opstartkosten
Per uur € 52,00 € 125,00
Kilometervergoeding € 00,19 op basis van Google Maps

 

Werkgevers:

Heeft uw bedrijf te maken met verzoeken van deurwaarders en de verwerking van loonbeslagen? Dan is de kans groot dat één of meer van uw werknemers geldproblemen heeft zonder u daar iets over te vertellen. Klik dan hier voor meer informatie.